Macka med röra på räkor och löjrom
15 minuter
5 5 1 0 röster

Macka med röra på räkor och löjrom

Lunchmacka med skagernröra


Ingredienser

4 port.

  • 1 påse Pågen Hönökaka
  • Smör
  • Ruccolasallad
  • 200 g skalade räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 1 kvist dill
  • Gräslök, fint skuren
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk löjrom eller annan rom

Tillagning

Gör så här

  1. Hacka räkor, ägg, dill och gräslök grovt och lägg i en skål.
  2. Finhacka gul lök och lägg i skålen.
  3. Klicka ner crème fraiche, majonnäs och rom.
  4. Rör försiktigt ihop ingredienserna.
  5. Dela en Hönökaka i önskad storlek.
  6. Bred smör på brödet, fördela rucolan och klicka på Hönöröran.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.