X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Macka med röra på räkor och löjrom
15 minuter
5 5 1 0 röster

Macka med röra på räkor och löjrom


Ingredienser

4 port.

  • 1 påse Pågen Hönökaka
  • Smör
  • Ruccolasallad
  • 200 g skalade räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 1 kvist dill
  • Gräslök, fint skuren
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk löjrom eller annan rom

Tillagning

Hacka räkor, ägg, dill och gräslök grovt och lägg i en skål. Finhacka gul lök och lägg i skålen. Klicka ner crème fraiche, majonnäs och rom. Rör försiktigt ihop ingredienserna. Dela en Hönökaka i önskad storlek. Bred smör på brödet, fördela rucolan och klicka på Hönöröran.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.