X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Laxmacka med sparris och broccoli
15 minuter
5 5 1 0 röster

Laxmacka med sparris och broccoli


Ingredienser

4 pers.

  • 4 skivor PågenLimpan
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk kaviar på tub
  • 1/2 msk finskuren dill
  • 12 skivor kallrökt lax
  • 1 broccoli, kokt och delad
  • 100 g späd plocksallad
  • 8 gröna kokta sparris, delade
  • 2 msk rostade solroskärnor
  • dill till garnering
  • olivolja
  • salt
  • peppar

Tillagning

  1. Blanda majonnäs, kaviar och dill. Smaka av med salt och peppar. Fördela smeten på brödskivorna.
  2. Lägg på laxskivorna.
  3. Vänd upp broccoli, sparris och den späda salladen med olivolja. Krydda med salt och peppar. Fördela på mackorna.
  4. Avsluta med att strö över de rostade solroskärnorna.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.