Varm macka med Köttfärs & Ost - JätteFranska - Recept | Pågen
15 minuter
5 5 1 0 röster

Varm macka med köttfärs & ost

Använd brödet till sista smulan och gör en god toast med gårdagens middag som topping


Ingredienser

  • Pågen Jättefranska 
  • Ex chili con carne eller köttfärssås
  • Ost, valfri
  • Färska örter

Tillagning

Gör så här

  1. Förvärm ugnen till 225°C med grillfunktion.
  2. Rosta två brödskivor och lägg önskad mängd chili con carne eller köttfärssås (ouppvärmd) på en av skivorna.
  3. Hyvla ost ovanpå.
  4. Gratinera 4–5 min i ugnen eller tills osten smält.
  5. Dela den andra brödskivan i två trekanter, garnera toasten med färska örter, och placera trekanterna ovanpå.

Andra goda left-overs kan vara gårdagens tonfisk eller kyckling – prova dig fram!