X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Grönsakstoast med bönsallad
20 minuter
3 5 1 2 röster

Grönsakstoast med bönsallad


Ingredienser

  • 8 skivor ljust grovbröd
  • 1 klyfta vitlök, skivad
  • 2 msk olivolja
  • 1 zucchini, skivad
  • 1 aubergine, skivad
  • 2 bifftomater, skivade
  • 1 msk persilja, färsk eller fryst, hackad
  • 1 burk kidneybönor, avrunna
  • 1 avokado, skivad
  • 4 dl majs
  • 1 rödlök, skivad

Tillagning

  1. Fräs vitlöken i olivoljan.
  2. Lägg i zucchini, aubergine och tomat och låt steka några minuter i stekpannan.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Låt grönsaksröran svalna något.
  5. Rosta brödskivorna och fördela röran på skivorna och garnera med persilja. Smörgåsen kan ätas varm eller kall.
  6. Blanda en sallad på bönor, avokado, majs och rödlök.
  7. Lägg salladen på bröden eller ät vid sidan om.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.