Gifflar-våfflor - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Gifflar-våfflor

Här kommer ett enkelt tips till alla livsnjutare där ute: Gåfflor, vifflar… eller ja Gifflar-våfflor helt enkelt! Smöra våffeljärnet, lägg i Gifflar, grädda tills Gifflarna fått fin yta och servera sen med en klick grädde eller glass. Så enkelt, så gott!


Ingredienser

  • Gifflar Kanel
  • Smör att smöra våffeljärnet med
  • Florsocker att pudra över till servering
  • Glass eller vispgrädde till servering

Tillagning

Gör så här
  1. Lägg en stor klick smör i våffeljärnet och lägg i Gifflar Kanel. Grädda Gifflarna tills de har fått en fin färg och en krispig yta.
  2. Lägg upp på en tallrik och pudra florsocker över.
  3. Servera direkt medan de är varma ihop med glass eller vispgrädde.