X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Vaniljglass med Gifflar-topping
35 minuter
4 5 1 4 röster

Vaniljglass med Gifflar-topping


Ingredienser

  • 1 påse Gifflar kanel
  • Vaniljglass

Tillagning

  1. Dela gifflarna in mindre bitar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Grädda i ugnen under 30 minuter på 150 grader.
  3. Ta ut plåten ur ugnen och låt svalna.
  4. Lägg bitarna i en mortel och krossa dem till ännu mindre bitar.
  5. Strö Giffel-toppingen på vaniljglass.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.