X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Fullkornsmacka med rökt makrill
25 minuter
3 5 1 55 röster

Fullkornsmacka med rökt makrill


Ingredienser

4 pers.

  • 4 skivor Kornelle eller valfritt rågbröd
  • 2 rökta makrillfiléer, skinnade och brutna i mindre bitar
  • 4 löskokta eller pocherade ägg
  • 8 kokta färskpotatisar med skal
  • 4 msk majonnäs
  • 2 msk finskuren gräslök
  • dill till garnering
  • rödlök till garnering
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Fördela majonnäsen jämnt på brödskivorna.
  2. Dela färskpotatisen i skivor och lägg dem på mackorna.
  3. Lägg på makrillen och äggen.
  4. Strö över gräslöken, garnera med dill och rödlök.
  5. Avsluta med salt och peppar.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.