X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Chokladfrossa med banan och bär
5 5 1 0 röster

Chokladfrossa med banan och bär


Ingredienser

4 st

  • 4 skivor Pågen Roast ’n Toast 
  • 100 g Nutella 
  • 2 bananer
  • 100 g vit choklad
  • 100 g färska bär
  • Myntablad

Tillagning

Rosta brödet.
Bred på Nutella.
Skiva banan och lägg på.
Riv den vita chokladen över bananskivorna och gratinera i ugn på 250 grader till chokladen fått ljusbrun nyans.
Dekorera med färska bär och mynta.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.