X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Bruschetta Tonnato
30 minuter
3 5 1 48 röster

Bruschetta Tonnato


Ingredienser

10 pers.

  • 10 tunna skivor Pågen LantGoda 
  • 300 g tunna skivor kalvrostbiff (eller vanlig rostbiff)
  • 10 körsbärstomater på kvist

Tonfiskröra

  • 2 äggulor
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl rapsolja
  • 150 g tonfisk i vatten
  • 6 rullade sardeller
  • 3 msk finhackad kapris

Till garnering

  • Stora och små kapris

Tillagning

  1. Börja med att rosta tomaterna genom att lägga dem i en eldfast form och ställ in i ugnen på 125°C i ca 30 minuter.
  2. Lägg äggulorna i en bunke och rör ihop med senapen.
  3. Tillsätt oljorna droppvis under omröring.
  4. Lägg i väl avrunnen tonfisk, hackade sardeller och kapris.
  5. Mixa ihop till en slät röra.
  6. Rosta brödskivorna.
  7. Fördela köttet och tonfiskröran på brödskivorna och lägg upp på ett serveringsfat.
  8. Garnera med kapris och de ugnsrostade tomaterna.

Andra gillar också

Gudmodern 1284
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.