Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Supertips till festfixaren! Gör mumsiga brödkorgar på frasig JätteFranska i muffinsplåt och fyll med klassiska kebab-ingredienser. Ett festligt och enkelt serveringstips som alla älskar!
1 paket färdig kebab (vegetariskt alternativ finns)
Mild eller blandad kebabsås
Sallad
1 rödlök
1 pkt cocktailtomater
Feferoni (ca 3-4 st efter smak)
Tillagning
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Kavla ut brödskivorna med en brödkavel så de blir platta.
Skär en skåra i varje hörn av brödet in mot mitten (ungefär lika stort som botten av groparna i muffinsformen).
Smöra en muffinsplåt och placera sedan brödskivorna i respektive form så att kanterna där du skurit överlappar varandra.
Pensla kanterna av brödkorgarna med lite olja och ställ sedan in i ugnen i ca 10 minuter.
Under tiden brödkorgarna är i ugnen steker du kebab, skär rödlöken i tunna halverade skivor, hackar sallad, delar cocktailtomaterna och skär feferonin i små bitar.
Ta ut brödkorgarna ur ugnen och låt dem svalna lite innan du fyller dem med plocksallad, kebab, cocktailtomater, rödlök och feferoni.
Toppa med mild eller blandad kebabsås och servera!