Breadpops - Goda Breadpops på Jättefranska - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Breadpops med choklad och strössel

Gör helgbaket roligare med magiskt goda och skojiga Breadpops på JätteFranska. Rulla i olika sorters choklad och doppa i valfritt strössel och glitter – bara fantasin kan sätta stopp!


Ingredienser

Ca 15 st

  • 1,5 dl choklad (ljus, mjölk eller mörk)
  • 1 dl vispgrädde
  • 10 skivor Pågen jättefranska
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk smält smör
  • 2 msk florsocker

Tillagning

Gör så här

  1. Smält choklad och vispgrädde i mikrovågsugn. Blanda väl.
  2. Mixa brödskivorna fint.
  3. Blanda ihop brödsmulorna med resterande ingredienser och ställ i kylskåp i ca 15minuter.
  4. Ta ut och rulla bollar. Sätt bollarna på pinnar/sugrör och doppa i smält choklad och valfritt strössel.
  5. Doppa pinnarna i lite smält choklad innan du sticker dom i bollarna, så sitter dom bättre.