Blåbärsfylld cheesecake-french toast - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Blåbärsfylld cheesecake-french toast

Här kommer ett riktigt lyxigt recept att njuta av en helgfrukost! Vem visste att ta vara på bröd som blivit över kunde vara så himmelskt gott!?


Ingredienser

  • 2 skivor Pågen JätteFranska
  • Frysta blåbär (tinade och avrunna)
  • Färska blåbär
  • 1 pkt Cream cheese
  • 1 Ägg
  • 2 dl Mjölk
  • Smör att steka i
  • Lönnsirap till servering

Tillagning

Gör så här

  1. Bred ut rikligt med cream cheese på båda brödskivorna.
  2. Toppa ena skivan med de tinade blåbären och lägg på andra skivan så du får en dubbelmacka.
  3. Vispa ihop ägg och mjölk med en gaffel och doppa sedan dubbelmackan i smeten, en sida i taget.
  4. Hetta upp smör i en stekpanna och stek sedan dubbelmackan tills den får en fin yta.
Servera med färska blåbär och lönnsirap.