Vatten, vetemjöl1, fullkornsdurumvetemjöl1, 2 (22%), vetegluten1, sirap, surdeg på vete, rapsolja1, vallmofrö (1,3%), malt av korn, jäst, salt.
1Svenskodlad råvara.
2Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 22% vilket motsvarar 34% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
100% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten, vallmo.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 550 g
Denna produkt finns endast i butik och är inte tillgänglig för storhushållskunder.
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (35 g) Per (0 g) |
Energi | 1104 kJ/261 kcal | 386 kJ/91 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 3,5 g | 1,2 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,5 g | 0,2 g 0 g |
Kolhydrater | 43 g | 15 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 3,9 g | 1,4 g 0 g |
Fiber | 4,3 g | 1,5 g 0 g |
Protein | 13 g | 4,6 g 0,1 g |
Salt | 1,3 g | 0,5 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Nötig
Njut av en frasig nyrostad skiva Fullkornsrost med smör, en god ost och en klick marmelad. Det är enkelt och kul att göra sin egen, här är ett recept på apelsinmarmelad med en liten twist av ingefära.
Bröd innehåller massor av nyttigheter, t.ex. fullkorn. Att äta bröd till varje måltid är ett enkelt sätt att fylla på med energi, fibrer, protein, vitaminer och mineraler.