Underhållsledare till Pågen i Malmö

Vill du ta nästa steg i din karriär och bidra till att säkra den tekniska driften hos en av Sveriges mest välkända livsmedelsproducenter? Pågen AB söker nu en driven och engagerad Underhållsledare till vår produktionsenhet i Malmö.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll med möjlighet att påverka i ett företag med stark framtidstro. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som förser svenska och internationella konsumenter med välkända produkter som Lingongrova, Levain och Pågenlimpan. Hos oss får du en händelserik vardag och en möjlighet att använda så väl ditt ledarskap som ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Ditt team, bestående av ett tiotal tekniker, är ett engagerat gäng med stor samlad kompetens. Du kommer att tillhöra ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att optimera och utveckla.

Om arbetet

Som Underhållsledare ansvarar du för att optimera och säkra driften av våra maskiner och tjänster. Du spelar en nyckelroll i att utveckla och implementera underhållsmetoder som förebygger produktionsstopp och driver förbättringar. Rollen innebär ett nära samarbete med teknisk chef och andra avdelningar för att nå gemensamma mål och säkerställa högsta kvalitet i vår produktion.

Dina ansvarsområden:

• Leda och utveckla avdelningen mot uppsatta mål och KPI:er.

• Säkerställa resursplanering och kompetensutveckling.

• Maximera utrustningens tillgänglighet genom förebyggande underhåll.

• Ansvara för att rutiner kring produktkvalitet, livsmedelssäkerhet och arbetsmiljö följs.

• Leda förändrings- och förbättringsarbete samt driva projekt enligt plan.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Gymnasial utbildning, högre utbildning inom teknik eller livsmedel är meriterande.

• Dokumenterad erfarenhet som ledare inom kontinuerlig produktion, gärna inom livsmedels- eller processindustrin.

• Stor teknisk kompetens och god förståelse för underhållsmetodik.

• Grundläggande ekonomisk förståelse samt systemkunskap på användarnivå.

Vi värdesätter att du är handlingskraftig, stabil och förändringsorienterad. Du är en problemlösare som är van att sätta mål och leverera resultat. Med din kommunikativa förmåga skapar du starka samarbeten och engagerade team.

Sök tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Vi gör urval löpande men behöver ditt CV och personliga brev. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknisk chef Lennie Rogver 040-323978.

Om Pågen

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet, kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se


Ansök

Område

Chefer och verksamhetsledare

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Ort

Malmö

Publicerad

2025-01-03

Sista ansökningsdatum

2025-01-19

Dela

Jobba hos oss | Pågen

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Vill du veta mer om Pågen?

Kort om Pågen

En samlad överblick över hur det började för över 140 år sedan och vad vi gör idag.

LÄS MER

Vi bakar med kärlek

Betyder omtanke om råvaror, medarbetare, konsumenter och våra gemensamma resurser. 

LÄS MER

Våra Värderingar

Ledorden engagemang, mod, ansvar och gemenskap hjälper oss att leva värdegrunden.

LÄS MER

Bagare pågen vid deggrytor | Pågen

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.