Vi söker en Kvalitetskoordinator som delar vår värdering att alltid sträva efter att överträffa våra konsumenters förväntningar. Likaså att aldrig kompromissa med kvaliteten på våra produkter. Vill du vara med på vår resa ”lite bättre varje dag” och säkra kvalitet och miljö i våra bagerier och för våra produkter?
Hos oss får du arbeta i Sveriges ledande bageri med högt i tak och korta beslutsvägar. Som Kvalitetskoordinator får du en central och varierande roll.
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
• Uppdatera specifikationer och riskbedömningar för råvaror
• Riskvärdera råvaror vid nyutveckling av produkter
• Ansvara för kund- och exportförfrågningar gällande råvaror och produkter
• Utföra näringsvärdesberäkningar och utforma innehållsförteckningar
• Tillsammans med vår Kvalitetschef säkerställa innehållsdeklarationer
• Utföra hygienkontroller på luftmiljö
• Skicka prover på extern analys och utvärdera resultatet för att säkerställa att livsmedelslagstiftningen följs
• Utföra mikrobiologiska analyser på råvaror
• Stödja verksamheten med faktabaserade underlag för prio av åtgärder och beslut
• Driva arbetet med produktbedömningar av nya produkter samt befintliga produkter.
Övrigt viktigt om rollen
Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet i liknande roll och har erfarenhet av kvalitetssäkring inom livsmedelsindustrin. Vi ser att du är livmedelsingenjör, har kandidatutbildning i livsmedelsteknik eller motsvarande utbildning. Du har arbetat med kvalitetsfrågor och livsmedelsprodukter inom tillverkande livsmedelsindustri, gärna färskvaror. Du är väl insatt i märkningslagstiftning och lagstiftning som styr närings- och hälsopåståenden samt gränsvärden för livsmedel.
Du är en van användare av IT/digitala verktyg och du har obehindrade kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska.
Som person är du driven och lösningsorienterad. Du söker aktivt efter ny kunskap och verkar för ständiga förbättringar - Lite bättre varje dag. Du är flexibel och samarbetsorienterad och har erfarenhet av att arbeta över olika avdelningar och funktioner. Du har ett öga för detaljer och säkerställer att allt arbete utförs med kvalitet. Du har modet att leda och facilitera möten på ett effektivt sätt.
Du är varmt välkommen med din ansökan senast 13 maj. Skicka din ansökan redan nu då vi gör urval löpande.
Välkommen till Pågen och vår Pågenanda! Varje morgon levererar vi rykande färskt bröd från våra ugnar till våra konsumenter i Sverige och runtom i världen. Hos oss blir du en del av den viktiga svenska livsmedelsförsörjningen och kommer arbeta med kända varumärken som Lingongrova, Gifflar och Pågenlimpan. Att leverera färskt bröd till landets butiker varje dag innebär en fartfylld och varierad vardag oavsett vad du arbetar med på Pågen. Dagligen ställs vi inför nya utmaningar som vi löser tillsammans. Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb i ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag med en ständig vilja att utvecklas. Du blir en del av ett engagerat team, får en händelserik vardag och möjlighet att påverka. Vi har bakat bröd sedan 1878, men resan har bara börjat. Nu tar vi steget in i framtiden för att bli Europas modernaste bageri. Vi vill ha dig med på resan som har vilja och glöden, får saker att hända och kan utmana! På Pågen har vi ett 30-tal olika färska matbröd i vårt sortiment, bland annat kända varumärken som LingonGrova, Levain och Hönökaka, men även Nordens mest sålda fikabröd Gifflar. Vi bakar också världens mest populära skorpor. Totalt har Pågen ca 60 produkter i sitt sortiment. Våra goda matbröd säljs i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island och Tyskland. Gifflar och Krisprolls exporteras till ca 25 länder. Omsättning ca 3,8 miljarder SEK och ca 1450 medarbetare. Läs mer på www.pagen.se AnsökTyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.
En samlad överblick över hur det började för över 140 år sedan och vad vi gör idag.
LÄS MER
Betyder omtanke om råvaror, medarbetare, konsumenter och våra gemensamma resurser.
LÄS MER
Ledorden engagemang, mod, ansvar och gemenskap hjälper oss att leva värdegrunden.
LÄS MER
En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att: