Nu söker vi dig som vill arbeta med förebyggande underhåll på en hög teknisk nivå, som gillar en händelserik och utvecklande vardag och som vill vara en del av vårt erfarna och engagerade team.
Vad erbjuder vi dig?
Du erbjuds ett roligt och inspirerande jobb där du får en händelserik vardag med nya utmaningar och en möjlighet att använda ditt tekniska kunnande och din problemlösande förmåga. Du kommer att arbeta i ett högt automatiserat bageri som förser svenska och internationella konsumenter med välkända produkter som Lingongrova, Levain och Pågenlimpan. Du ingår i ett engagerat team med stor samlad kompetens och får möjlighet till utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna bygga vidare på din kompetens. Du kommer att tillhöra ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag som har en ständig vilja att optimera och utveckla.
Om arbetet
Som Drifttekniker, med inriktning elektriker, på Pågen är du en viktig del i att säkra våra leveranser av färska bageriprodukter genom att lösa akut uppkomna fel och oplanerade stopp i produktionen. Du arbetar med felsökning och reparationer, framför allt el men även mekaniskt, och du kommer att medverka i tekniska projekt samt vara support för operatörer i underhålls- och maskinrelaterade frågor. Du är en viktig kugge i bageriet där samarbete och kommunikation både inom och utom verksamheten är en del av framgången. Du arbetar med högt automatiserade maskiner och styrsystem av varierande ålder. I korthet innebär arbetet:
• Varierande arbetsuppgifter så som förebyggande och akut underhåll.
• Trevliga kollegor som stöttar varandra
• Stora utvecklingsmöjligheter
Vem är du?
Tjänsten innebär stora mått av problemlösning och du behöver ha en god förmåga att lösa komplexa problem och tänka utanför boxen. Du har många kontaktytor inom bageriet och behöver kunna samarbeta, vara prestigelös och lyhörd. Då nya situationer och utmaningar uppstår i vår produktion så behöver du vara självständig, stresstålig och flexibel samtidigt som du arbetar strukturerat och noggrant. För att trivas i rollen bör du även vara mål- och serviceinriktad och tycka om nya utmaningar och att lära dig nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet d v s att du är drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ.
Du har gymnasieutbildning som industrielektriker eller erfarenhet av elektrisk felsökning/installation/service. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du har:
• arbetslivserfarenhet från liknande arbete i en större tillverknings-/processindustri
• bakgrund inom strukturerad problemlösningsteknik och förebyggande underhåll
• Kunskap inom El/automation.
Sök tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Låter detta intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Vi gör urval löpande så skicka in ditt CV och personliga brev redan idag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknikledare Johan Olofsson johan.olofsson@pagen.se tel: 040-323831.
Om Pågen
På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt och med medarbetare över hela landet, kan Pågen varje dag förse landets butiker och konsumenter med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se
Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.
En samlad överblick över hur det började för över 140 år sedan och vad vi gör idag.
LÄS MER
Betyder omtanke om råvaror, medarbetare, konsumenter och våra gemensamma resurser.
LÄS MER
Ledorden engagemang, mod, ansvar och gemenskap hjälper oss att leva värdegrunden.
LÄS MER
En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att: