Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Somriga snittar med JätteFranska & vattenmelonbruschetta
Dags för sommarfest? Rostad JätteFranska blir den perfekta basen för dessa färgglada snittar toppade med en fräsch variant på bruschetta. Smaker som garanterat lyfter hela festen!
Värm ugnen till 200 grader och börja med melonsalladen. Skär melonen i små tärningar, hacka mynta. Blanda samman hackad melon, mynta, honung och salt i en skål.
Börja med ricottakrämen. Vispa samman ricotta, salt, peppar, grekisk yoghurt och hackad basilika till en fluffig kräm.
Pensla chiliolja på bröden, värm i ugnen i ca 4 minuter.
Låt bröden svalna, dela dem på hälften, bre på ricottakrämen, toppa med melonsallad och lite färsk basilika.