Snabben med skinka och rissallad
10 minuter
5 5 1 0 röster

Snabben med skinka och rissallad

God och enkel limpmacka


Ingredienser

4 pers.

  • 4 skivor Pågenlimpa
  • 4 dl ris, kokt och kallt
  • 6 dl grönsaksblandning, kokt och kall
  • 1 tsk franska örter, torkade
  • 2 msk rhode islanddressing, färdiggjord
  • 1/2 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 8 skivor kokt skinka
  • 1 ask machesallad, eller annan spröd sallad

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda ris, grönsaker, örter, rhode islanddressing, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg skinkan på brödet och bred rissalladen över.
  3. Dekorera med några salladsblad eller färska örter.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.