X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Skorpor med Rabarber- och jordgubbskompott
5 5 1 0 röster

Skorpor med Rabarber- och jordgubbskompott


Ingredienser

  • 450 g rabarber
  • 350 g jordgubbar 
  • 150 g socker
  • 3 msk majsstärkelse  
  • 1 vaniljstång

Tillagning

Sätt ugnen på 180°C. 
Skölj rabar-ber och jordgubbar och skär i mindre bitar.
Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna.
Blanda socker, vanilj och majsstärkelse i en skål.
Lägg jordgubbar och rabarber i en ugnsfast form och blanda med socker, vanilj och majsstärkelsen.
Tillaga i mitten av ugnen 15-20 min.
Rör om efter halva tiden.
Häll upp kompotten i burkar och låt den svalna i kylen.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.