X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Skorpor med Krispiga rotfruktsschips
5 5 1 0 röster

Skorpor med Krispiga rotfruktsschips


Ingredienser

  • 250 g rotfrukter (t ex rödbetor, palsternacka, gulrot eller grönkål) 
  • 1 tsk salt
  • 3 msk kallpressad rapsolja
  • Juice från ½ citron

Tillagning

Sätt ugnen på 160 grader.
Skölj rotfrukterna noga.
Skiva dem tunt med mandolin eller hyvla med en potatisskalare.
Lägg skivorna i en påse och tillsätt olja och citronsaft.
Skaka påsen så att allt blandas.
Fördela chipsen på en bakplåt med bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen i ca 20 min.
Servera chipsen som topping på rörorna.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.