Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
1 burk päron i sockerlag eller 2 stora färska, fasta päron några droppar citron (om du använder färska päron)
strimlat apelsinska
citronmeliss
Tillagning
Gör så här
Smula osten med en gaffel i en skål.
Tillsätt keso lite i taget, tills blandningen är mjuk. Blandningen bör vara lite kornig.
Krydda med salt och peppar.
Skiva konserverade eller färska päron. Om du använder färska päron, skala dem först och tillsätt några droppar citronsaft för att undvika att de mörknar.
Bred getostblandningen på skorporna och dekorera med skivat päron, strimlat apelsinskal och citronmeliss.