Skagenröra-i-korvbröd - Recept | Pågen
4 5 1 36 röster

Skagenröra i korvbröd

Pågens färskt goda korvbröd passar utmärkt till mer än bara korv – varför inte fylla dem med en krämig och fräsch skagenröra? Gott alternativ till korv som äta ute-mat och dessutom fint att servera.


Ingredienser

  • Pågen färska korvbröd
  • Önskad mängd skalade räkor (ca 500 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 citron
  • Färsk dill
  • 1 rödlök
  • 2 msk löjrom

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, crème fraîche, dijonsenap och lite citronsaft väl. Blanda i de skalade räkorna.
  2. Finhacka dillen och rödlök och blanda i igen. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Låt gärna skagenröran stå i kylskåpet i minst 30 minuter så att smakerna sätter sig.
  4. Fyll korvbröd med önskad mängd skagenröra.
  5. Toppa varje korvbröd med en klick löjrom, en citronskiva och en dillkvist.