X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Räkmacka
20 minuter
3 5 1 23 röster

Räkmacka

Här ger vi dig inspiration och tips på hur du kan variera din kost och få en bra start på dagen tillsammans med Hönökaka.


Ingredienser

  • 1 Hönökaka
  • Smör
  • 350 g skalade, färska räkor
  • 2 hårdkokta ägg
  • 4 msk majonnäs
  • Dillkvist
  • Citronklyftor

Tillagning

  1. Dela en Hönökaka i önskad storlek och bred smör på brödet.
  2. Lägg på räkor, ägghalvor, majonnäs och dillvippor.
  3. Dra några varv med vitpepparkvarnen över påläggen och servera med en citronklyfta.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.