Pocherat ägg på altanen!
5 5 1 2 röster

Pocherat ägg på altanen!

Börja dagen med en smarrig frukostmacka på altanen – serverad med avokado, kallrökt lax och pocherat ägg. Ljuvligt!


Ingredienser

  • Pågen Roast n´ Toast
  • 1 msk ättika
  • 4 ägg
  • Sallad
  • 2 avokado
  • 150 g kallrökt lax
  • Krasse
  • Salt och peppar

Tillagning

Gör så här

Pocherat ägg:

  1. Koka upp vatten.
  2. Stäng av plattan precis när det börjar koka och tillsätt ättika och salt.
  3. Knäck ett ägg i en kopp.
  4. Lägg en sked i vattnet och rör upp en virvel med den.
  5. Häll i ägget så det håller ihop.
  6. Om det inte gör det kan du hjälpa till med skeden.
  7. Låt ägget ligga i vattnet ett tag.
  8. Ta upp ägget med en hålslev. Gulan ska vara lite krämig i konsistensen.

Servera på rostad Roast n´ Toast med smör, sallad, mosad avokado, lax, pocherat ägg, krasse, salt och peppar.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.