X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Pastramimacka
10 minuter
4 5 1 2 röster

Pastramimacka


Ingredienser

4 pers.

  • 8 skivor Pågen Rågbröd
  • Pepparrotsspread (se recept nedan)
  • 8 skivor nötpastrami, tunnskivad
  • 8 skivor saltgurka, längdskivad
  • 4 msk rostad lök
  • 20-40 gram ruccola

 

Pepparrotsspread

  • 16 gram pepparrot, riven
  • 120 gram philadelphiaost
  • 1/2 citron, pressad (eller efter smak)
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning

  1. Blanda samman ingredienserna till pepparrotsspreaden.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred pepparrotsspread på de två skivorna.
  4. Lägg på pastrami och lök på ena skivan.
  5. Lägg gurka på andra skivan.
  6. Lägg spenat på löken och lägg på skivan med gurka.

Andra gillar också

Gudmodern Brasse-mackan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.