Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Snabbt, enkelt och gott –mellismackan ger ny ork för lek och läxor efter skolan.
Ingredienser
4 skivor Pågen BondLimpa
2 morötter
saft från ½ citron
100 g färskost
4 skivor skinka
krasse
pumpakärnor
Tillagning
Gör så här
Skala morötterna. Hyvla dem på längden med potatisskalaren till långa, tunna remsor. Lägg remsorna i en skål, pressa över citron och en nypa salt. Vänd försiktigt runt med händerna och låt vila i 10 min.
Bre ett tjockt lager färskost på varje macka, lägg på morotsremsor och skinka, toppa med krasse och pumpakärnor. Salta och peppra efter smak.
Pågen använder sig av cookies på denna webbsida för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt, samt för statistikuppgifter. Genom att acceptera detta godtar du denna användning. Du har möjlighet att begränsa ditt samtycke till att endast avse de cookies som är nödvändiga för ditt besök eller acceptera samtliga cookies. Du kan läsa mer om vår
Cookiepolicy och vår
Integritetspolicy