Kycklingmacka med Currymajonnäs på Limpa - Recept | Pågen
30 minuter
4 5 1 4 röster

Macka med kyckling och söt currymajonnäs

Matig macka till lunch eller middag


Ingredienser

4 st

  • 4 skivor Pågenlimpa
  • 600 g grillat kycklingbröst 
  • 1 ½ dl majonnäs 
  • ½ dl mango chutney 
  • 1 tsk curry
  • 1 liten påse salladsmix 
  • 12 cocktailtomater 
  • ½ gurka
  • Ärtskott

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda majonnäs, mango chutney och curry.
  2. Salta och peppra vid behov.
  3. Grilla kycklingen.
  4. Under tiden, halvera tomaterna och skiva gurkan.
  5. Bred hälften av currymajonnäsen på brödskivorna.
  6. Lägg på salladsbladen och gurkskivorna.
  7. Skiva den varma kycklingen och lägg på.
  8. Klicka på resten av currymajonnäsen, toppa med ärtskott och dekorera med tomaterna.