X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Kassler med chutney på grovbröd
20 minuter
5 5 1 0 röster

Kassler med chutney på grovbröd


Ingredienser

1 pers.

  • 4 skivor Pågen energi
  • 1 rödlök, skivad
  • 3 äpplen, skalade och skivade
  • 1 morot, hyvlad
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 3 msk honung
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 4 soltorkade tomater, strimlade
  • 1 påse eller ask ruccola eller annan sallad
  • 1 kvist persilja
  • 4 hg kassler, tunt skivad

Tillagning

  1. Börja med chutneyn.
  2. Bryn lök, äpple och morot i olivolja och tillsätt vatten, honung, salt och peppar.
  3. Koka ihop under några minuter.
  4. Smaka av med balsamvinäger.
  5. Rör ner de soltorkade tomaterna.
  6. Fördela sallad på varje brödskiva.
  7. Lägg två–tre skivor kassler ovanpå och därefter chutney.
  8. Garnera med persilja.

Andra gillar också

Brasse-mackan 1284
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.