Grill-mackan
25 minuter
5 5 1 0 röster

Grill-mackan

Surdegsbröd med grillad haloumi och citron med karamelliserad knippmorot och spenatdipp


Ingredienser

  • LantGoda
  • Haloumi
  • Citron
  • Sockerärtor
  • Bönor av valfri sort
  • Rädisa
  • Knippmorötter
  • Spenat
  • Färskost
  • Vinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Örter
  • Smör
  • Socker

Tillagning

Gör så här

  1. Dela haloumin och citronen och grilla.
  2. Förväll sockerärtor och blandade bönor snabbt i saltat vatten. Kyl ner, marinera med vinäger, salt, peppar, olja och örter. Skiva rädisan tunt, blanda allt väl, låt stå och marinera.
  3. Rosta morötterna i panna med smör, strö över lite socker så att de karamelliseras.
  4. Mixa spenaten grovt med färskost.
  5. Rosta två skivor Surdegsbröd LantGoda och montera alla ingredienser mellan brödskivorna.