Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Förbered flanksteken genom att gnida in köttet med olivolja och kryddblandningen. Marinera i minst 30 minuter.
Stek eller grilla flanksteken på hög värme i 3–4 minuter per sida (beroende på tjocklek och hur genomstekt du vill ha den). Låt vila i 5–10 minuter innan du skär den tvärs över fibrerna i tunna skivor.
Rosta brödet lätt. Pensla med lite olivolja och gnid in med vitlök före rostning eller grillning för extra smakboost.
Bred ett lager kajmak eller yoghurt på varje brödskiva. Lägg på några skivor flankstek och saltgurka.
Strö över rödlök, hackad persilja och lite citronjuice. Toppa med ajvar och avsluta med paprikapulver och en skvätt olivolja. Avsluta med sista brödskivan.