Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Vem älskar inte en klassisk ceasarsallad med krispig kyckling, bacon, parmesan och en fräsch dressing? Men varför nöja sig med brödkrutonger när man kan lägga allt gott mellan två skivor saftigt färskt surdegsbröd!
2-3 dl ströbröd (tips! gör ditt eget ströbröd på ditt favoritbröd som blivit över!)
Salt & svartpeppar
Tillagning
Gör så här
Börja med kycklingen: vispa upp ägget med en gaffel på ett fat. Salta och peppra kycklingen och använd tång för att vända ner kycklingen i vetemjölet, sedan i ägget, och sist ströbrödet. Stek kycklingen i olja på medelvärme i ca 4-5 minuter på varje sida.
Blanda hackad sallad med ceasardressing. Bre på vitlökssmör på brödskivorna, rosta brödet lätt i ugn.
Toppa en brödskiva med sallad, lägg på skivad kyckling, riv parmesanen fint över och toppa sedan med mer av salladen innan du lägger på andra brödskivan.