Prova nya FullkornsRost 

Ett ljust mindre rostbröd bakat med svenskt fullkornsdurum och toppat med krispiga vallmofrön. FullkornsRost är brödet för dig som vill njuta av ett gott frasigt rostbröd och få i dig nyttigt fullkorn utan att ge avkall på smaken.
Läs mer

Som ny huvudpartner stödjer vi Sveriges Stadsmissioner

På Pågen vill vi dra vårt strå till stacken. För att stötta socialt utsatta barn, unga och familjer och verka för en positiv integration går Pågen nu in partnerskap med Sveriges Stadsmissioner och blir nationell huvudpartner.
Sveriges Stadsmissioner arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap. De arbetar nära individen med målet att förändra livssituationen. Vi är stolta över att kunna stödja deras verksamhet och bidra till att fler ska kunna må bra och att utanförskap vänds till innanförskap. Pågens partnerskap innebär bland annat ett ekonomiskt stöd till alla stadsmissioner ute i landet, men också ett riktat ekonomiskt stöd till Göteborgs och Skånes Stadsmissioner där vi är en extra viktig samhällsaktör med våra två bagerier. Tillsammans bidrar vi till ett bättre liv.

I nuvarande situation med Corona

I nuvarande situation prövas vi alla på många sätt. Vi på Pågen jobbar för högtryck för att se till att brödhyllorna i butiker runt om i landet ska kunna fyllas på, och att alla konsumenter ska få bröd på bordet.

Vi arbetar intensivt för att minska smittspridningen och har vidtagit flera åtgärder för att skydda våra medarbetare, våra två bagerier och för att säkra vår leveransförmåga. I nuläget har vi inga produktionsproblem och inga problem med råvaruleveranser. Situationen förändras ständigt, men vi har nu anledning att vara extra tacksamma för att vi har en egen kvarn och bakar på svenskt mjöl. Vi på Pågen gör med andra ord allt vi kan för att fortsätta kunna baka bröd till Sveriges konsumenter.

Den godaste semlan gör du själv 

Semlor, fettisdagsbullar eller fastlagsbullar, ja kärt barn har många namn. En sak är given, oavsett vad du kallar dessa klassiska bakelser - den godaste semlan får du med Pågens utsökta semlebullar. Våra färska semlebullar är bakade på det finaste mjölet och kryddade med härlig kardemumma för att ge den bästa smakupplevelsen. 

Läs mer

Pågen i samarbete med Sarah Sjöström

Kanske är LingonGrova hemligheten bakom en av våra bästa idrottares framgångar? Sarah har nämligen under hela sin uppväxt ätit 5-6 skivor LingonGrova om dagen – en bra start på dagen och som mellanmål när hon vill ha energi.

I kommande marknadsaktiviteter får vi veta mer. Vi ser fram emot ett vinnande teamwork mellan Sveriges mest populära idrottare och Sveriges mest populära bröd!

Läs mer

Vi bakar med kärlek

Färskt är gott

Våra bröd har aldrig varit frysta och är därmed heller inte upptinade i butik. Matbröden bakas givetvis utan konserveringsmedel och den långa hållbarheten beror framför allt på mycket god hygien i bagerierna.

Läs mer

Vi bakar där mjölet växer

Så långt det är möjligt bakar vi med svenska råvaror. Mjölet mals i våra egna kvarnar och spannmålet odlas på åkrar i närheten, av bönder som vi har ett nära och långsiktigt samarbete med sedan länge.

Läs mer

Vårt hållbarhetsarbete

Bröd är klimatsmart mat, men det betyder inte att vi slår oss till ro. Dagligen strävar vi efter att ytterligare minska vår påverkan på miljön, bl.a genom att arbeta resurseffektivt, välja hållbara alternativ och reducera matsvinnet.

Läs mer

Pågens Instagram