Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, havregryn*, solrosfrö (5%), sirap, linfrö (3%), korngryn* (2%), durumvetemjöl, vetegluten, surdeg på vete, fullkornsrågmjöl*, rapsolja, jäst, rörsocker, joderat salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (raps)), stabiliseringsmedel (xantangummi).
Brödet är bakat med 30% gröt varav 20% består av havre.
*Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 26% vilket motsvarar 34% av torrvikten.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 320 g
320g (8 brytbröd per kartong)
6 bullar per bröd ca 54g/st
Totalt 2,56 kg per kartong
Pågen fryst: 293
Näringsvärde | Per 100 g | Per Ett brytbröd (54 g) Per (0 g) |
Energi | 1185 kJ/283 kcal | 640 kJ/153 kcal 12 kJ/3 kcal |
Fett | 6,3 g | 3,4 g 0,1 g |
Varav mättat fett | 0,8 g | 0,4 g 0 g |
Kolhydrater | 43 g | 23,2 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 4,7 g | 2,5 g 0 g |
Fiber | 5 g | 2,7 g 0 g |
Protein | 11 g | 5,9 g 0,1 g |
Salt | 0,96 g | 0,5 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Nötig