Är du allergisk eller överkänslig?

Det är viktigt att du känner dig trygg när du äter bröd från Pågen. Därför bakar vi på ett sådant sätt att vi har mesta möjliga kontroll över de olika ingredienserna.
I vår överkänslighetstabell kan du se vilket eller vilka av våra bröd och fikabröd som passar dig. I tabellen kan du enkelt pricka av elva olika ingredienser, däribland mjölk, ägg, gluten och mandel.
Om du har synpunkter på vårt arbete med överkänslighetsfrågor eller utformningen av tabellen så tar vi tacksamt emot dem.

Produkt Innehåller Spår av
Danskt rågbröd gluten sesamfrö
Energi gluten
Gifflar Kanel mandel, gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos)
Gifflar Saffran mandel, gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos)
Gifflar Vanilj mandel, gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos)
Gott Gräddat gluten
Gourmet Hamburgerbröd gluten sesamfrö
Grekiskt Lantbröd gluten
Grötbröd gluten
Guldkorn gluten
Hamburgerbröd sesamfrö, gluten
Himla Go gluten
Härliga Vanillas gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos) mandel
Hönö Jollekaka gluten
Hönö Skärgårdskaka gluten
Hönökaka gluten
Italienskt Lantbröd gluten
Julefröjd gluten vallmo
JätteFranska gluten
Kavring gluten
Korvbröd gluten sesamfrö
Kärnsund Surdegsbröd gluten
Lantgoda Surdegsbröd gluten
Levain gluten
LingonGrova gluten
LingonGrova Special gluten
Längtan gluten vallmo
Pågenlimpan gluten
Rasker gluten
Roast´n Toast gluten, vallmo
Rosta gluten vallmo
Råg Levain gluten
Semlebullar gluten sesamfrö
Skanörgrova gluten
Skorpor Fullkorn gluten
Skorpor Kardemumma gluten
Skorpor Vete gluten
Små Kanelbullar gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos) mandel
Små Lussekatter gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos) mandel
Små Semlebullar gluten, ägg, mjölk (inkl. laktos) mandel
TranbärsLycka gluten
Vörtbröd gluten vallmo