Drift- och underhållstekniker

Drift och underhållstekniker till Pågens bageri i Göteborg

Pågen i Göteborg söker en Drift- och Underhållstekniker som vill vara med och säkerställa att vår högautomatiserade produktion fortsätter leverera produkter av toppkvalitet! Här arbetar vi med allt från avancerade doseringssystem och ugnar till robotar och packmaskiner – och nu behöver vi din tekniska kompetens för att hålla allt i rullning.

Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är förlagda till dagtid torsdag-fredag- och lördag.

Vad kommer du att göra hos oss?

Som Drift- och Underhållstekniker får du en varierande vardag med arbetsuppgifter som:

  • Utföra både akut och förebyggande underhåll av våra maskiner och system.
  • Arbeta med mekanik, pneumatik och enklare uppgifter inom el och styrsystem.
  • Delta i förbättringsprojekt och strategiska initiativ för ökad kvalitet och tillgänglighet.
  • Lösa tekniska utmaningar genom felsökning och problemlösning.
  • Samarbeta med kollegor för att hitta långsiktiga förbättringslösningar.

Du blir en viktig del av vårt team och en nyckelspelare i vårt ständiga arbete med utveckling och förbättring!

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Gymnasieutbildning inom teknik, verkstad eller liknande.
  • Erfarenhet av industriell mekanik, pneumatik och gärna svetsning.
  • Kunskap om felsökning och enklare maskinbearbetning – erfarenhet av underhållssystem (som Maximo) är ett stort plus!
  • Grundläggande förståelse för el och styrsystem, vilket är meriterande.

Som person är du en problemlösare med ett öga för detaljer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att kommunicera och är inte rädd för att ta initiativ. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, och värdesätter ordning och reda. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss på Pågen får du mer än bara ett jobb – du blir en del av en stark företagskultur där vi värdesätter engagemang, mod och ansvar. Vi erbjuder:

  • En utvecklande och spännande roll i en framtidsinriktad bransch.
  • Möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling.
  • Ett härligt arbetsklimat med engagerade kollegor.

Tillsammans arbetar vi för att bli Nordens ledande livsmedelsföretag – och vi hoppas att du vill vara med på resan!

Ansökan

Låter det här som din nästa utmaning? Skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag! Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte – tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag: 1 december 2025 Kontaktperson: Shkelzen Gashi, shkelzen.gashi@pagen.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, medarbetare, konsumenter och om våra gemensamma resurser. Pågen är ett familjeföretag i femte generationen och är Sveriges ledande bageri med produkter inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor samt korv- och hamburgerbröd. Med två bagerier där duktiga bagare bakar dag som natt, och med Sveriges största säljkår, förser Pågen varje dag både exportmarknader och landets butiker med färskt bröd. Mer information hittar du på www.pagen.se Ansök

Område

Installation, drift, underhåll

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-11-15

Sista ansökningsdatum

2024-12-01

Dela

Jobba hos oss | Pågen

Vill du bli medarbetare på Pågen?

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar utan hänvisar alla sökanden till våra lediga tjänster som läggs upp här på vår hemsida. Kopplat till dessa kan vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR-lagen.

Vill du veta mer om Pågen?

Kort om Pågen

En samlad överblick över hur det började för över 140 år sedan och vad vi gör idag.

LÄS MER

Vi bakar med kärlek

Betyder omtanke om råvaror, medarbetare, konsumenter och våra gemensamma resurser. 

LÄS MER

Våra Värderingar

Ledorden engagemang, mod, ansvar och gemenskap hjälper oss att leva värdegrunden.

LÄS MER

Bagare pågen vid deggrytor | Pågen

Arbetsmiljön i fokus

En god arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta baka bröd till kommande generationer, t.ex. att:

  • löpande se över arbetsmiljön, bedöma risker, åtgärda och följa upp för att förebygga risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa.
  • skapa en stimulerande arbetsmiljö som ger möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.
  • ha nolltolerans mot diskriminering, kränkande särbehandling och trakasserier.
  • mångfaldsaspekten alltid vägs in vid rekryteringar jämte verksamhetens behov av kompetens.
  • satsa på hälsofrämjande insatser och ha ett generöst friskvårdsprogram för medarbetarna.