Toastbricka-med-löjromsdipp - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Toastbricka med löjromsdipp

Snitsiga snittar, serverade med en twist inför det nya året.


Ingredienser

Du behöver (till ca 8 portioner)
  • 1 burk löjrom
  • 4 dl smetana
  • 2,5 dl creme fraiche
  • 1 rödlök
  • 1 knippe Dill
  • 8 skivor Roast´n Toast
  • olivolja

Tillagning

Gör såhär
  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Lägg upp brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper, pensla med olivolja. Sätt in bröden i ugnen tills de blivit rostade till en gyllenbrun färg.
  3. Medan du väntar på bröden: Blanda smetana med creme fraiche och bre ut på fat eller skärbräda.
  4. Ta ut bröden ur ugnen och dela på mitten. Placera bröden runt smetana-blandningen
  5. Klicka ut löjrom på smetana blandningen.
  6. Hacka rödlök och fint och strö över smetana blandningen
  7. Toppa med lite dill