Rasker


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Rasker

Rasker är ett riktigt smakrikt rostbröd. Det beror på den härliga blandningen av många, goda ingredienser. Milt vete samsas med mustig råg. Fint mjöl samsas med vetekärnor, klippt råg och solrosfrön. Rosta Rasker, och det smakar ännu mer!

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl1, vatten1, fullkornsvetemjöl1, 2, siktat rågmjöl (6%)1, klippt fullkornsråg (5%)1, 2, vetegluten1, solrosfrö (2,5%), vetekärnor (2%)1, 2, rapsolja1, jäst/gjær/gær1, surdeg på vete (2%), malt av korn/byg, socker1 och salt.
1Svensk råvara, övriga råvaror är från EU.
2Fullkornsinnehåll; 23 %, motsvarande 31 % av torrvikten.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 1200 g

  • Nyckelhålsmärkta
  • Från Sverige
Artikelinformation

1200g (5 bröd per kartong)
26 skivor per bröd ca 44,5g/st
Totalt 6 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 207
Svensk Cater: 207
Martin & Servera 896449
Menigo: 404238
Dafgård: 74442

  • Nyckelhålsmärkta
  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (46 g)
Energi 1101 kJ / 263 kcal 506 kj / 121 kcal
Fett 4 g 1,8 g
Varav mättat fett 0,5 g 0,2 g
Kolhydrater 44 g 20,2 g
Varav sockerarter 4,8 g 2,2 g
Fiber 5 g 2,3 g
Protein 10 g 4,6 g
Salt 1 g 0,5 g


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.