Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, klippt fullkornsråg*, siktat rågmjöl, surdeg på fullkornsråg* och vete, vetegluten, solrosfrö (2%), rapsolja, malt och vört av korn, socker, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
Brödet innehåller 54% vete och 13% råg.
* Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 24% vilket motsvarar 37% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 1100 g
1100g (5 bröd per kartong)
26 skivor per bröd ca 44,5g/st
Totalt 5,5 kg per kartong
Pågen fryst: 286
Svensk Cater: 207
Martin & Servera 896449
Menigo: 404238
Dafgård: 74442
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (42 g) Per (0 g) |
Energi | 1101 kJ/263 kcal | 462 kJ/110 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 4 g | 1,7 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,5 g | 0,2 g 0 g |
Kolhydrater | 44 g | 18,5 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 4,8 g | 2 g 0 g |
Fiber | 5 g | 2,1 g 0 g |
Protein | 10 g | 4,2 g 0,1 g |
Salt | 0,95 g | 0,4 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Sälta
Specifik
karaktär
Gräddig
Specifik
karaktär
Nötig