Vetemjöl, vatten, surdeg på fullkornsråg* och fullkornsdurumvete* (10%), groddade rågkärnor*, vetegluten, fullkornsdurumvetemjöl, fullkornsrågmjöl*, malt av korn, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
Brödet innehåller 10% råg.
*Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 13% vilket motsvarar 18% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 650 g
650g (7 bröd per kartong)
17 skivor per frp ca 38g/st
Totalt 4,55 kg per kartong
Pågen fryst: 278
Martin & Servera: 622787
Menigo: 409171
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (41 g) Per (0 g) |
Energi | 985 kJ/235 kcal | 404 kJ/96 kcal 10 kJ/2 kcal |
Fett | 1,5 g | 0,6 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,3 g | 0,1 g 0 g |
Kolhydrater | 43 g | 17,6 g 0,4 g |
Varav sockerarter | 3,6 g | 1,5 g 0 g |
Fiber | 4,2 g | 1,7 g 0 g |
Protein | 9,3 g | 3,8 g 0,1 g |
Salt | 1,3 g | 0,5 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Sälta
Specifik
karaktär
Syrlig
Specifik
karaktär
Fruktig