Längtan


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Andra gillar också

SolGlimt SolGlimt Gott Gräddat Gott Gräddat

Längtan

Det är lätt att njuta av Längtan!
Det här är brödet för dig som vill att smörgåsen ska smaka mycket! Malten och den klippta fullkornsrågen ger Längtan en härligt mustig karaktär och för att göra brödet riktigt saftigt bakar vi med surdeg.
En riktig klassiker!

Stilla din Längtan, med ett smakrikt bröd av fullkornsråg med balanserad sötma. Bakat efter
vårt originalrecept ända sedan 1986.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl, vatten, klippt fullkornsråg*, sirap, malt av korn, surdeg på vete (4%), vetegluten, rapsolja, siktat rågmjöl, jäst och salt.

*20% av spannmålsråvaran är fullkorn.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 750 g

  • Från Sverige
Artikelinformation

750g
19 skivor per påse, ca 39 g/st
7 x 750 g per kartong, 5,25 kg

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 202
Svensk Cater: 202
Martin & Servera: 297192 
Menigo: 406501
Dafgård: 76338

  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (42 g)
Energi 1240 kJ / 295 kcal 521 kj / 124 kcal
Fett 4 g 1,7 g
Varav mättat fett 0,4 g 0,2 g
Kolhydrater 52 g 21,8 g
Varav sockerarter 10 g 4,2 g
Fiber 5 g 2,1 g
Protein 10 g 4,2 g
Salt 1,1 g 0,5 g


Vi bakar där mjölet växer

Vårt matbröd på svenskt mjöl som malts i våra egna kvarnar, vilka ligger i anslutning till våra bagerier. Spannmålet odlas på åkrar i närheten som inte har slamgödslats och av bönder vi har ett nära och långsiktigt samarbete med. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd, så att du lättare kan göra ett gott val.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.