Färsk pizzabotten


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Andra gillar också

Hamburgerbröd Hamburgerbröd Råggrova Råggrova

Färsk pizzabotten

Nu kan alla i familjen göra sin egen favoritpizza. Våra färska pizzabottnar är bakade över öppen eld och är utan konserveringsmedel. Toppa med din favoritfyllning, grädda på varm plåt och njut!

Nybakad pizza på 10 minuter!

  1. Toppa med din favoritfyllning.
  2. Grädda på en varm plåt så kanterna blir frasiga. 220 grader i 10 min.
  3. Servera och njut!


 

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl, vatten, rågsikt, surdeg av vete (4%), rapsolja, jäst, malt av korn, salt.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt: 320g

  • Osötade
  • Från Sverige

Denna produkt finns endast i butik och är inte tillgänglig för storhushållskunder.

Näringsvärde Per 100 g Per bröd (80 g)
Energi 1040 kJ / 250 kcal 832 kj / 200 kcal
Fett 3,5 g 2,8 g
Varav mättat fett 0,4 g 0,3 g
Kolhydrater 45 g 36 g
Varav sockerarter 2 g 1,6 g
Fiber 3 g 2,4 g
Protein 7 g 5,6 g
Salt 0,7 g 0,6 g


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Andra gillar också

Råggrova Råggrova Kneipp Kneipp

Fler mumsiga recept

Pizza med kyckling och ananas

Pizza med skaldjur och mangosalsa

Pizza med oxfilé, pepparot och bacon

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.