Levainsandwich med aioli, rödbetor och stekt ägg
5 5 1 0 röster

Levainsandwich med aioli, rödbetor och stekt ägg


Ingredienser

4st

  • 8 skivor Pågen Råglevain  
  • smör 
  • 8 st ägg 
  • 2 dl aioli
  • 400 g kokta rödbetor
  • 8 blad huvudsallad
  • 200 g inlagda kronärtskockshjärtan

Tillagning

Vispa och stek äggen två och två i omgångar med smör, salt och peppar.
Skiva rödbetorna och värm i stekpanna.
Bred brödet med aioli.
Lägg salladsblad på alla åtta.
Lägg sedan rödbetor, stekt ägg och avrunna kronärtskockshjärtan på fyra av dem och vänd på de återstående fyra brödskivorna med sallad för att få fyra sandwichar.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.