Levain med kräftsallad och rostade nötter
30 minuter
5 5 1 0 röster

Levain med kräftsallad och rostade nötter

4 portioner


Ingredienser

  • 1 förp (360 g) kräftstjärtar i lake
  • 1 rött äpple
  • 3 msk riven färsk pepparrot
  • 2 dl gröna ärtor
  • 1 förp (400 g) coleslaw
  • 1/2 dl rostade hasselnötter, solrosfrön eller pumpakärnor
  • 8 skivor Pågen Levain
  • 65 g spröd sallatsmix

Tillagning

1. Tina ärtorna.

2. Sila av kräftstjärtarna, krama ur vätskan och hacka dem grovt. Riv äpplet grovt. Skala och riv pepparroten.

3. Blanda samman kräftstjärtar, äpple, pepparrot, ärtor och cole slaw.

4. Hacka nötterna grovt.

5. Rosta bröden och lägg på sallad och kräftsallad. Strö över nötterna.

Tips: Smaksätt gärna kräftsalladen med kummin och hackad dill.

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.