Så här går det

till att baka bröd

Matgeek tar dig med in i Pågens värld och bjuder på en närmare titt på hur det går till att baka bröd. Hela vägen från ax till färska bröd på frukostbordet. Du får besöka Pågens egen kvarn och se hur mjölet, brödets viktigaste ingrediens, odlas och skördas. Du får se Pågens testodlingar där framtidens hållbara spannmål odlas och besöka våra bagerier i Malmö och Göteborg där vi bakar klassiker som Pågenlimpan och Hönökakan. Är du nyfiken? Häng med!

Matgeek besöker Pågen

Tre dundergoda mackor till frukost, mellanmål eller utflykt

Hönökaka – så tillverkas den

 
 



Hur går det till i skördetid?

 

 
 

Här odlar de framtidens spannmål

Så bakas PågenLimpan

Pågens kvarn maler svenska råvaror till mjöl

 

I Pågens provbageri – här tar man fram nya bröd