Zucchini- och vitlökstoast | Pågen
20 minuter
3 5 1 120 röster

Zucchini- och vitlökstoast


Ingredienser

(4 personer)

  • 16 små skivor Pågen Hönökaka
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 2 zucchini, tunt skivade
  • 4 tomater, tunt skivade
  • 2 paprikor, tunt skivade
  • 16 skivor lufttorkad eller rökt skinka

Tillagning

  1. Blanda crème fraiche med vitlök, salt och peppar.
  2. Fördela zucchini, tomat och paprika på hälften av mjukbröden.
  3. Klicka den smaksatta crème fraichen över grönsakerna och lägg på två skivor skinka.
  4. Lägg på den andra hälften av mjukbröden som lock. Pressa ihop och grädda i en smörgåsgrill eller våffeljärn.
  5. Skär upp i snygga portionsbitar före serveringen.