2 5 1 6 röster

Yoghurt Toast

Ett oemotståndligt gott toastrecept som tog sociala medier med storm. Ljuvligt gott, vackert att servera och oförskämt lätt att göra. Njut av något nytt till brunchen!


Ingredienser

  • 6 skivor LantGoda Surdegsbröd
  • 2dl grekisk yoghurt
  • 2 ägg
  • 2 msk lönnsirap
  • En nypa kanel
  • Du kan även smaksätta med exempelvis vaniljpulver/vaniljextrakt om du vill det
  • Färska blåbär
  • Färska björnbär
  • Färsk mynta

Tillagning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa ihop grekisk yoghurt och ägg med en gaffel. Tillsätt lönnsirap och kanel (eller annan smaksättning)
  3. Lägg ut brödskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tryck till skivorna med en sked så det skapas en liten fördjupning i mitten av skivorna.
  4. Fyll brödskivorna med yoghurt-röran och toppa med blåbär och björnbär
  5. Grädda i ugnen i ca 15 minuter
  6. Toppa med florsocker och mynta.