Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Ett oemotståndligt gott toastrecept som tog sociala medier med storm. Ljuvligt gott, vackert att servera och oförskämt lätt att göra. Njut av något nytt till brunchen!
Ingredienser
6 skivor LantGoda Surdegsbröd
2dl grekisk yoghurt
2 ägg
2 msk lönnsirap
En nypa kanel
Du kan även smaksätta med exempelvis vaniljpulver/vaniljextrakt om du vill det
Färska blåbär
Färska björnbär
Färsk mynta
Tillagning
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa ihop grekisk yoghurt och ägg med en gaffel. Tillsätt lönnsirap och kanel (eller annan smaksättning)
Lägg ut brödskivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tryck till skivorna med en sked så det skapas en liten fördjupning i mitten av skivorna.
Fyll brödskivorna med yoghurt-röran och toppa med blåbär och björnbär