Vegomacka med svampröra och krasse | Pågen
4 5 1 22 röster

Vegomacka med svampröra och krasse

En härlig vegetarisk macka med krämig svamp!


Ingredienser

4 port

  • 4 skivor Pågen Italienskt Lantbröd
  • 1 gul lök
  • 300 g blandad svamp
  • 6 msk färskost
  • Salt
  • Peppar
  • Sallad
  • Krasse

Tillagning

Gör så här

  1. Rosta brödet gyllenbrunt.
  2. Hacka löken fint och fräs i en panna.
  3. Dela svampen i bitar och fräs med löken tills den får färg.
  4. Rör ner färskost.
  5. Smaka av med salt och peppar. Lägg sallad på brödet.
  6. Toppa med svampröra och strö över krasse.

Härlig och fräsch!

Tips!

Det är också gott att strö lite riven ost över mackan och sedan gratinera den i ugnen.