Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Testat brödvåffla någon gång? Då är det dags! Vårt goda Italienska Lantbröd med smak av olivolja och havssalt blir en perfekt frasig våffla att toppa med kallrökt lax, rom och en klick creme fraiche
Ingredienser
2st skivor Italienskt lantbröd
Smör
Creme fraiche
Kallrökt lax
Rom (tångrom eller stenbitsrom)
Citron
Färsk dill (eller gräslök)
Salt och peppar efter smak
Tillagning
Gör så här
Bred smör på båda sidorna av brödet och lägg sedan i våffeljärnet tills de fått en fin gyllene yta.
Blanda creme fraiche med lite citron, salt och peppar efter smak och klicka på brödvåfflorna.
Toppa med kallrökt lax, rom, några knippor dill (eller gräslök) och njut!