Vårig Brödvåffla - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Vårig Brödvåffla med Italienskt lantbröd

Testat brödvåffla någon gång? Då är det dags! Vårt goda Italienska Lantbröd med smak av olivolja och havssalt blir en perfekt frasig våffla att toppa med kallrökt lax, rom och en klick creme fraiche


Ingredienser

  • 2st skivor Italienskt lantbröd
  • Smör
  • Creme fraiche
  • Kallrökt lax
  • Rom (tångrom eller stenbitsrom)
  • Citron
  • Färsk dill (eller gräslök)
  • Salt och peppar efter smak

Tillagning

Gör så här
  1. Bred smör på båda sidorna av brödet och lägg sedan i våffeljärnet tills de fått en fin gyllene yta.
  2. Blanda creme fraiche med lite citron, salt och peppar efter smak och klicka på brödvåfflorna.
  3. Toppa med kallrökt lax, rom, några knippor dill (eller gräslök) och njut!