Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Ta de inlagda rödbetorna ur burken, skaka av vätskan och låt torka på hushållspapper. Tärna rödbetorna fint. Blanda honungen med vinägern i en skål. Tillsätt rödbetstärningarna samt äggulan och rör runt så det blandas väl. Smaka av med salt och peppar.
Sätt in i ugnen på 225˚C. Lägg getostskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga tills chèvren börjar smälta och får fin gyllene yta, ca 6-7 minuter.
Bred smör på båda sidor av brödet och stek i medelvarm panna tills de blir gyllene.
Lägg en skiva chèvre på varje brödskiva, toppa med rödbetsröran och färska örter.