Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Du har ett äpple och några skivor rostbröd kvar i påsen. Lite småhungrig och sugen på något gott? Gör en liten äppelpaj som ett gott mellanmål. Eller om ni är lite flera - bjud på enkel gofika.
Ingredienser
Till en portion
2 skivor ljust bröd, typ jättefranska eller rosta
Cream cheese
10 g Smör
Socker kanel
1 äpple
Glass eller vaniljsås till servering
Tillagning
Gör så här
Lägg två brödskivor ovan på varandra
Skär ut en fyrkant i översta brödskivan
Tryck ner det utskurna brödet så att det blir en botten med en kant runt om